Een nieuwe vloer in 2023

Geplaatst op

Als het nieuwe jaar aangebroken is, kan het voorkomen dat mensen graag hun interieur willen verbeteren en bijvoorbeeld een nieuwe basis voor het interieur willen realiseren, in vele gevallen gaat het dan om een nieuwe vloer. Je moet dan wel een goede keuze zien te maken tussen de verschillende type vloeren die op de markt zijn. In deze blog willen we jou graag meer vertellen over de populaire vloeren van tegenwoordig. 

Bonus: voor we beginnen, raden we je aan om te zorgen dat er voldoende daglicht je woning binnenvalt. En dat laatste bereik je door? Juist, glas, glas, glas, namelijk via voldoende ramen te realiseren, zowel in de muren van je woning als het dak, om daglicht je interieur binnen te laten stromen. 

De voordelen van een gietvloer 

Één van de meest luxueuze vloeren van dit moment is wel de gietvloer Deze is gemaakt van kunststof en daardoor zeer sterk en flexibel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel starters erg fan zijn van deze vloer wanneer je een vloerverwarming hebt is deze vloer erg fijn omdat hij meebeweegt met de warmtewerking van de verwarming. Bij het uitzetten scheurt deze vloer niet zo snel als bijvoorbeeld een betonvloer. De kunststof waarvan de gietvloer gemaakt is, is zeer sterk en kan dus goed tegen een stootje. Mensen met kinderen kiezen dan ook graag voor deze vloer.

Plavuizen zorgen voor een huiselijke sfeer 

Vroeger zag je ze veel vaker maar tegenwoordig komen ze ook weer helemaal in; we hebben het natuurlijk over plavuizen op de vloer. Wanneer je houdt van een industriële stijl is het fijn om ook een beetje warmte in je woning te hebben; de plavuizen kunnen hier goed voor zorgen wanneer je kiest voor dit type vloer, zeker als deze aardetinten heeft.

Voor ieder budget een vloer 

Wil je net op jezelf gaat of bijvoorbeeld even niet zoveel budget vrij kan maken voor een nieuwe vloer, dan is er een zeer geschikte vloeroptie voor je. Wij hebben het hier over de laminaatvloer. Een bijkomend voordeel is dat de vloer gemakkelijk gelegd kan worden en dit zorgt weer voor tijdwinst en minder gedoe. Neem contact op met de vloeren specialist bij jou in de buurt om zo een gedegen advies te krijgen van de lokale mogelijkheden. Kun je wel wat budget extra vrijmaken? Dan raden we je aan om te gaan voor een gietvloer. Deze is sterk en flexibel. De kunststof waar de vloer van gemaakt is, zorgt voor deze eigenschappen. Wil je een specifieke kleur? Dat is ook mogelijk, want kunststof kun je vrijwel elke kleur geven.

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je om je pand helemaal op en top te maken. Lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ glasglasglas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden