Tips van de makelaar!

Geplaatst op

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen wanneer je je woning gaat verkopen, om het verkoopproces lekker vlot te laten verlopen. Zo is het slim om een makelaar in de arm te nemen. Hypodomus Eindhoven is een makelaar die jouw centraal zet. Door middel van een persoonlijk traject zit jezelf telkens als het ware achter het stuur. De makelaar gaat je natuurlijk helpen om de slimste beslissingen te maken. Deze professional zal ook voor jou onderhandelen met de verkopende of kopende partij. Zo werken ze aan de beste deal voor jou. Ze zeggen zelf dat ze 100% partijdig zijn. En zo zien we het graag! Hieronder de tips die je kan toepassen. 

Kies de juiste makelaar

Vraag vrienden en familie om aanbevelingen en kijk welke makelaar de meeste ‘Verkochte’ borden heeft in je omgeving. Vraag hoe ze van plan zijn het huis op de markt te brengen. Fotografie moet een prioriteit zijn, want goed belichte foto’s van hoge kwaliteit kunnen het verschil maken. Deze kun je in allerlei media laten plaatsen, zoals social media, website, huis-aan-huisbladen en kranten. Zeker de moeite waard. Zorg er ook voor dat je woning opgeruimd is wanneer de foto’s gemaakt worden. Makelaars hebben daar ook ideeën over. 

Een interieur waarin de potentiële klant zijn thuis kan zien 

Wanneer je een interieur hebt met veel foto’s van jezelf, dan is het goed om deze weg te halen. Zo heeft een potentiële klant volop de kans om zichzelf in het interieur van de woning te verplaatsen. In gedachten ziet hij of zij zichzelf in de woning. Ook worden de verschillende mogelijkheden van de woonruimte doordacht. Dat proces van visualisatie wordt verstoort wanneer er allemaal foto’s en persoonlijke items in het interieur te zien zijn. 

Leg jezelf niet voor langere tijd vast aan een makelaar

Wanneer de bemiddelingstermijn ter sprake komt, is het belangrijk om nooit langer dan vier weken af te spreken met een makelaar, want je wilt de mogelijkheid hebben om van makelaar te veranderen. Er bestaan verschillende manieren waarop een overeenkomst gesloten kan worden. Het is goed om je hierin te verdiepen, eventueel met een juridische contractexpert op dit gebied. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je om je pand helemaal op en top te maken. Lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ glasglasglas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden