Verfraai je ramen met prachtige zonwering

Geplaatst op

Ramen zorgen voor veel lichtinval in jouw huis. Hierdoor oogt het huis licht, open en ruim. Deze ramen wil je uiteraard niet kaal laten, maar juist integreren in jouw interieur. Dit zorgt voor nog meer sfeer. Hieronder laten we je enkele opties zien voor raambekleding voor jouw huis, zowel voor de binnenkant als voor de buitenkant.

 

Screens

 

Screens zijn doeken van glasvezel die door een geleider langs het raam naar beneden lopen. Hierdoor houd het de zon goed tegen, maar geniet je toch van het uitzicht. De glasvezeldoek heeft namelijk een open structuur, waardoor je er doorheen kunt kijken. Deze zonwering is een mooie optie wanneer je houdt van een minimalistische uitstraling.

 

Rolluik

 

Wil je een ruimte echt goed verduisteren? Dan is een rolluik de ideale keuze. Daarnaast isoleert een rolluik vaak beter dan de meeste zonwering, waardoor je hiermee in de winter ook de warmte binnenhoudt. Rolluiken zijn dan ook ideaal voor slaapkamers.

 

Luifel

 

Luifels zie je vaak bij restaurants of winkels, maar ook bij pittoreske huizen. Een luifel geeft direct sfeer, zeker wanneer je voor een mooie stof kiest. Deze stof zit zowel aan de voorkant als aan de zijkanten, waardoor een luifel de zon goed tegenhoudt. Let wel op dat je een luifel beter omhoog kunt halen wanneer het flink gaat waaien. Benieuwd naar verschillende opties voor luifels? Zoek dan eens naar een verkoper van zonwering in Alphen aan den Rijn.

 

Terraszonwering

 

Heb je een terras? Dan is zonwering speciaal voor jouw terras geen overbodige luxe. Gelukkig heb je tegenwoordig veel keuze in verschillende soorten terraszonweringen. Denk bijvoorbeeld aan een knikarmscherm of een zonnedoek. Deze opties zijn vooral ideaal wanneer je het vooral in de zomermaanden wilt gebruiken. Voor een fijne overkapping met zonwering die je het hele jaar kunt gebruiken, kies je eerder voor een glazen terrasoverkapping met zonwering of een overkapping met lamellen.

 

Jaloezieën

 

Jaloezieën blijven populair als raambekleding. Ze zijn dan ook de ideale combinatie tussen privacy en licht. Door de bewegende delen bepaal je zelf hoeveel inkijk en licht je hebt. Jaloezieën zijn ook beschikbaar in verschillende materialen en soorten. Zo kies je makkelijk jaloezieën die goed bij jouw interieur passen, zoals stoer hout of klassiek wit. Wil je eens verschillende jaloezieën bekijken? Zoek dan eens op zonwering in Alphen aan den Rijn. Daar vind je vele producten van goede kwaliteit.

 

Gordijnen

 

Uiteraard kunnen gordijnen niet ontbreken in dit lijstje. Of je nu kiest voor gordijnen van het plafond tot aan de grond of gordijnen die tot halverwege komen, ze stralen warmte en sfeer uit. Kies bijvoorbeeld gordijnen die half-transparant zijn voor een romantische uitstraling. Voor de slaapkamers zijn verduisterende gordijnen dan weer erg fijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je om je pand helemaal op en top te maken. Lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ glasglasglas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden