Waarom kiezen voor plexiglas?

Geplaatst op

Vrijwel iedereen heeft glas in zijn woning en dat is maar goed ook. Glas zorgt namelijk voor een transparante uitstraling en kan soms meer sfeer geven aan een ruimte. Toch kan glas ook gevaarlijk zijn doordat het breekbaar is. Wil jij niet de scherven hoeven te rapen of jezelf verwonden aan het glas, maar toch de transparantie hebben van glas? Dan is het wellicht handig om te kiezen voor plexiglas van Dokter Plexiglas. Plexiglas is namelijk een mooie mogelijkheid en ook een goed alternatief voor echt glas. Dit komt door de sterke eigenschappen van plexiglas Dokter, maar wat zijn de voordelen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Voordelen van plexiglas

Plexiglas is heel erg populair en het is een goede vervanger van glas. Het materiaal is namelijk erg sterk, maar ook licht van gewicht. Het is een stuk lichter dan glas en het is ook 30 keer zo sterk dan standaard glas. Met Plexiglas is er veel mogelijk en je kunt er met veel toepassingen gebruik van maken. Zo wordt het ook als kuch glas gebruikt en vooral in de corona pandemie was het heel erg populair. Je kwam plexiglas bijna overal tegen en veel bedrijven maakten er gebruik van. Dokter Plexiglas heeft ook nog eens verschillende soorten plexiglas, zodat het ook past bij het design. Daarnaast kan het plexiglas van Dokter plexiglas ook gebruikt worden voor beglazing van de deuren.

Geen scherven met Dokter Plexiglas

Een groot voordeel van plexiglas van Dokter Plexiglas is dat het geen scherven kan opleveren. Glas kan natuurlijk kapot springen en dan zijn er veel scherven, deze kunnen erg gevaarlijk zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Met plexiglas heb je dit probleem niet en dit komt doordat het niet kan barsten. Er kan wel degelijk een scheur in het plexiglas komen, maar het is een stuk veiliger dan normaal glas.

 

Wil jij ook plexiglas gebruiken? Neem dan snel een kijkje op de website van Dokter Plexiglas, zodat je kunt kiezen uit een ruim aanbod!

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je om je pand helemaal op en top te maken. Lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ glasglasglas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden