Wat een makelaar voor je kan doen?

Geplaatst op

Het is belangrijk om te weten wat een makelaar voor je kan doen. In deze blog vertellen we je er meer over. Bij www.pandomo.nl helpen ze je graag verder met hun kennis en kunde over de lokale markt. Dat is al een heel goed punt waar de makelaar je mee kan helpen. Lees snel verder wat er allemaal nog meer voor een voordelen komen kijken bij het inhuren van een makelaar. 

Sneller je woning verkopen 

Een makelaar heeft een behoorlijk netwerk en dat maakt het in vele gevallen een stuk makkelijker om sneller je woning te verkopen. Zo heeft een makelaar de mogelijkheden om snel te schakelen en een woningadvertentie in de verschillende media te krijgen. Denk aan huis-aan-huisbladen, maar ook online op de verschillende media. 

Wat kun je doen om je woning aantrekkelijk te maken? 

Het is bij makelaars bekend wat er allemaal gedaan kan worden aan een woning om deze aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Zo is het een goed idee om bijvoorbeeld de ruimte rond je woning eens goed te bekijken en wanneer het rommelig is daar, deze helemaal netjes op te ruimen. Ook binnen kunnen er rommelig heden zijn die je in eerste instantie over het hoofd ziet. Pak ook die binnenruimte aan. 

Hoe richt je een woning in die je wilt verkopen? 

Het is erg gemakkelijk om een woning op een aantrekkelijke manier in te richten. Eigenlijk is de stelregel dat je ervoor zorgt dat er geen persoonlijke items van jou in de woning te zien zijn. Denk daarbij aan foto’s en souvenirs. Het hele idee is dat je de ruimte laat aan de kopers om zichzelf in de woning te projecteren. Dan helpt het niet als er allemaal lachbekjes van jouw en je partner te zien zijn in de woonkamer, om maar eens wat te noemen. 

Laat professionele foto’s maken 

Iets wat iedere makelaar je zal vertellen, is dat je echt foto’s moet laten maken door een fotograaf. Dan komt je woning echt heel mooi naar voren en kun je je onderscheiden van de andere woningen op de markt. Laten we niet vergeten dat er voordat je foto’s laat maken er ook nog een behoorlijk opgeruimd dient te worden. Je zou je woning ook mooi kunnen laten stagen. Is je interieur sleets? Laat het dan opleuken. Dan ziet het er helemaal top uit. Vraag de makelaar of hij of zij tips heeft hiervoor. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je om je pand helemaal op en top te maken. Lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ glasglasglas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden